• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă

Dacă vrei să bei apă de la robinet fără griji sau ai nevoie de un furnizor pentru afacerea ta, atunci îți trebuie serviciile noastre.

Canalizare

Lasă meseriile murdare în grija noastră. Tu nu trebuie decât să semnezi racordarea la canalizare pentru evacuarea sigură și fără efort a apelor uzate.

Servicii suplimentare

Nu există probleme mici sau mari, ci doar specialiști care te pot ajuta cu oricare dintre ele.

Testează calitatea apei

Te-ai întrebat cât de sigură e apa pe care o bei? Poți verifica simplu calitatea ei în laboratoarele specializate Apa Nova. Ceri recipientele de testare, prelevezi conform instrucțiunilor și returnezi proba către laborator. Vei primi un raport despre compoziția chimică, duritatea ei sau avertizări despre prezența bacteriilor periculoase.

Inspecții video pentru instalații

Inspecția video pentru instalații ne permite să ajungem acolo unde niciun instalator nu poate ajunge vreodată. Cu ajutorul tehnologiei de diagnoză a rețelelor de apă și canalizare descoperim simplu avariile sau cauza înfundărilor repetate ale rețelei.

Curățare bazin

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Desfundare rețea canalizare

Dacă lista obiectelor care pot înfunda canalizarea e o poveste fără sfârșit, finalul fericit se numește serviciul de desfundare profesională. Echipele specializate Apa Nova intervin pentru rezolvarea colmatărilor și blocajelor, de la coloane de bloc și conducte de drenare la sifoane de cadă și vase de toaletă.

Vidanjare bazin

Avem în grijă mii de kilometri de canalizare din tot orașul. Punem aceeași experiență și în slujba clienților care ne solicită pentru servicii profesionale de vidanjare. Intervenim repede, cu echipamente profesionale și pompe de vid care fac procesul mai tolerabil și mai curat.

Înlocuire instalații apă

Suntem mândri să colaborăm cu unii dintre cei mai experimentați instalatori din București. Putem interveni pentru înlocuirea completă a instalațiilor de apă sau remedierea rapidă a avariilor atât în blocuri cât și în case.

Execuție instalație

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Consultanță

La noi sau la...tine? Vezi de ce acte ai nevoie pentru avizul / contractul care îți trebuie, apoi programează o întâlnire pentru a le obține ușor la noi la sediu sau direct acasă la tine.

Află mai multe

Întrebări frecvente