• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă

Dacă vreți să beți apă direct de la robinet sau dacă aveți nevoie de un furnizor de încredere pentru afacerea dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciile noastre specializate.

Canalizare

Lăsați meseriile murdare în grija noastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne solicitați racordarea la rețeaua de canalizare, iar noi ne asigurăm că apele uzate sunt evacuate sigur și fără efort.

Servicii suplimentare

Nu există probleme mici sau mari, ci doar specialiști care vă pot ajuta cu oricare dintre ele. Este necesar să ne transmiteți solicitarea dumneavoastră în scris sau verbal (telefonic, servicii poștale, e-mail sau fizic la Centrul de Relații Clienți), iar echipele operaționale Apa Nova vor efectua verificările necesare în locația specificată.

Ulterior se va emite o ofertă comercială pentru prestarea serviciului. În situația în care sunteți de acord cu oferta de preț, veți transmite documentul semnat prin e-mail, fizic sau servicii poștale după care vom emite factura aferentă prestării serviciului. După încasarea facturii, veți fi contactat pentru programarea execuției lucrării de către specialiștii noștri.

Testarea calității apei

Realizăm, contra cost, prin laboratorul nostru specializat, testarea calității apei, pentru probele prelevate de dumneavoastră din puț/foraj sau de la robinet.

Inspecții video pentru instalații

Inspecția video pentru instalații ne permite să ajungem acolo unde niciun instalator nu poate ajunge vreodată. Cu ajutorul tehnologiei de diagnoză a rețelelor de apă și canalizare descoperim simplu avariile sau cauza înfundărilor repetate ale rețelei.

Curățare bazin apă menajeră

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Desfundare rețea canalizare

Dacă lista obiectelor care înfundă canalizarea reprezintă o poveste tristă fără sfârșit, finalul fericit este scris de serviciul nostru de desfundare profesională. Echipele specializate Apa Nova intervin și rezolvă colmatările și blocajele de pe pereții coloanelor și conductelor de drenare ale blocului.

Vidanjare bazin apă menajeră

Avem în grijă mii de kilometri de canalizare din tot orașul. Punem aceeași experiență și în slujba clienților care ne solicită pentru servicii profesionale de vidanjare. Intervenim repede, cu echipamente profesionale și pompe de vid care fac procesul mai tolerabil și mai curat.

Înlocuire intalații interioare apă și/sau canal

Suntem mândri să colaborăm cu unii dintre cei mai experimentați instalatori din București. Putem interveni pentru înlocuirea completă a instalațiilor de apă sau remedierea rapidă a avariilor atât în blocuri cât și în case.

Execuție instalație interioară apă și/sau canal

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor.

Consultanță

Aflați ce acte sunt necesare pentru avizul/contractul serviciului de care aveți nevoie și trimiteți-ne pe e-mail solicitarea împreună cu documentele aferente, la adresa [email protected]

Aflați mai multe

Întrebări frecvente