• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă

Dacă vreți să beți apă direct de la robinet sau dacă aveți nevoie de un furnizor de încredere pentru afacerea dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciile noastre specializate.

Canalizare

Lăsați meseriile murdare în grija noastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne solicitați racordarea la rețeaua de canalizare, iar noi ne asigurăm că apele uzate sunt evacuate sigur și fără efort.

Servicii suplimentare

Nu există probleme mici sau mari, ci doar specialiști care vă pot ajuta cu oricare dintre ele. În situația în care optați ca o echipă Apa Nova să vă sprijine în soluționarea problemelor întâmpinate, vă rugăm să ne transmiteți solicitarea dumneavoastră printr-una dintre modalitățile de mai jos:
• Completarea formularului de contact de pe site;
• Expedierea solicitării prin poștă la adresa: str. Tunari nr. 60A - Clădirea Ștefan cel Mare;
• Prezentarea fizică la Centrul de Relații Clienți, situat la adresa: str. Tunari nr. 60A - Clădirea Ștefan cel Mare - parter.
Ulterior, echipele operaționale Apa Nova vă vor contacta pentru a efectua verificările necesare în locația indicată și vor evalua lucrările ce urmează a fi desfășurate. Totodată, veți fi informat cu privire la disponibilitatea echipei pentru realizarea serviciului solicitat.

În urma procesului de evaluare, Apa Nova vă va transmite Oferta Comercială detaliată pentru prestarea serviciului. Dacă sunteți de acord cu prestarea serviciului de către Apa Nova, dar și cu termenii și condițiile stipulate în ofertă, este necesar să ne transmiteți documentul semnat, iar noi vom emite factura aferentă serviciului solicitat.

După confirmarea plății, veți fi contactat pentru a stabili programarea execuției lucrărilor de către echipa de specialiști Apa Nova.

Vă informăm că în cazul în care intervenția necesară va afecta și domeniul public, este posibil să fie necesar un timp suplimentar pentru obținerea autorizațiilor prevăzute de legislația în vigoare.

Testarea calității apei

Realizăm, contra cost, prin laboratorul nostru specializat, testarea calității apei, pentru probele prelevate de dumneavoastră din puț/foraj sau de la robinet.

Inspecții video pentru instalații

Inspecția video pentru instalații ne permite să ajungem acolo unde niciun instalator nu poate ajunge vreodată. Cu ajutorul tehnologiei de diagnoză a rețelelor de apă și canalizare descoperim simplu avariile sau cauza înfundărilor repetate ale rețelei.

Curățare bazin apă menajeră

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Desfundare rețea canalizare

Dacă lista obiectelor care înfundă canalizarea reprezintă o poveste tristă fără sfârșit, finalul fericit este scris de serviciul nostru de desfundare profesională. Echipele specializate Apa Nova intervin și rezolvă colmatările și blocajele survenite pe rețeaua interioară de canalizare, începând de la punctul de conectare la rețeaua publică și până la intrarea în imobil.

Vidanjare bazin apă menajeră

Avem în grijă mii de kilometri de canalizare din tot orașul. Punem aceeași experiență și în slujba clienților care ne solicită pentru servicii profesionale de vidanjare. Intervenim repede, cu echipamente profesionale și pompe de vid care fac procesul mai tolerabil și mai curat.

Înlocuire intalații interioare apă și/sau canal

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili pentru intervenții pe rețelele interioare de apă și/sau de canalizare, începând de la punctul de conectare la rețeaua publică și până la intrarea în imobil.

Lucrări pe rețelele interioare de apă și/sau de canalizare

Echipele Apa Nova efectuează lucrări pe rețelele interioare de apă și/ sau canalizare, începând de la punctul de conectare la rețeaua publică și până la intrarea în imobil.

Consultanță

Aflați ce acte sunt necesare pentru avizul/contractul serviciului de care aveți nevoie și trimiteți-ne pe e-mail solicitarea împreună cu documentele aferente, la adresa [email protected]

Aflați mai multe

Întrebări frecvente