• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă

Dacă vrei să bei apă direct de la robinet sau dacă ai nevoie de un furnizor de încredere pentru afacerea ta, îți punem la dispoziție serviciile noastre specializate.

Canalizare

Lasă meseriile murdare în grija noastră. Tot ce trebuie să faci este să semnezi racordarea la rețeaua de canalizare, iar noi ne asigurăm că apele uzate sunt evacuate sigur și fără efort.

Servicii suplimentare

Nu există probleme mici sau mari, ci doar specialiști care te pot ajuta cu oricare dintre ele.

Testează calitatea apei

Realizăm, contra cost, prin laboratorul nostru specializat, testarea calității apei, pentru probele prelevate de dumneavoastră din puț/foraj sau de la robinet.

Inspecții video pentru instalații

Inspecția video pentru instalații ne permite să ajungem acolo unde niciun instalator nu poate ajunge vreodată. Cu ajutorul tehnologiei de diagnoză a rețelelor de apă și canalizare descoperim simplu avariile sau cauza înfundărilor repetate ale rețelei.

Curățare bazin

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Desfundare rețea canalizare

Dacă lista obiectelor care înfundă canalizarea reprezintă o poveste tristă fără sfârșit, finalul fericit este scris de serviciul nostru de desfundare profesională. Echipele specializate Apa Nova intervin și rezolvă colmatărilor și blocajelor de la coloane de bloc și conducte de drenare sau de la sifoane de cadă și vase de toaletă.

Vidanjare bazin

Avem în grijă mii de kilometri de canalizare din tot orașul. Punem aceeași experiență și în slujba clienților care ne solicită pentru servicii profesionale de vidanjare. Intervenim repede, cu echipamente profesionale și pompe de vid care fac procesul mai tolerabil și mai curat.

Înlocuire instalații apă

Suntem mândri să colaborăm cu unii dintre cei mai experimentați instalatori din București. Putem interveni pentru înlocuirea completă a instalațiilor de apă sau remedierea rapidă a avariilor atât în blocuri cât și în case.

Execuție instalație

Problemele orașului sunt și problemele noastre. De aceea, specialiștii Apa Nova sunt disponibili și pentru intervenții la rețele de instalații și canalizare din cadrul blocurilor, caselor sau chiar apartamentelor. Descoperă lista de servicii.

Consultanță

Află ce acte sunt necesare pentru avizul/contractul serviciului de care ai nevoie și trimite-ne pe mail solicitarea împreună cu documentele aferente, la adresa [email protected]

Află mai multe

Întrebări frecvente