• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Despre noi

Cariere

Să devii colaborator Apa Nova înseamnă să te alături familiei Veolia, cel mai mare grup specializat pe servicii de mediu din lume. Suntem mereu atenți la dezvoltarea colaboratorilor, conștienți că progresul lor profesional înseamnă și succesul nostru.

Căutăm să includem în echipa noastră în special profesioniști orientați către clienți. Apreciem persoanele care știu să asculte și să înțeleagă nevoile utilizatorilor serviciilor Apa Nova și care sunt dispuse să își ofere expertiza pentru a rezolva problemele acestora.

Recrutări în grupul Veolia

Recrutările noastre vizează în special domeniul tehnic - ingineri şi tehnicieni (din toate domeniile), atât pentru realizarea, coordonarea şi supravegherea lucrărilor noastre de pe teren, cât şi pentru realizarea de studii şi proiecte. Totodată însă, recrutăm experţi şi debutanţi pentru funcţiile noastre suport, în zone precum relaţiile cu clienţii, IT, domeniul financiar, resursele umane etc. În prezent, oferim oportunităţi de angajare și dezvoltare profesională pentru aproximativ 120 de meserii.Aplică pentru un post Apa Nova

Urmărește secțiunea Cariere pentru a vedea ofertele de recrutare disponibile în cadrul Apa Nova. Pentru o comunicare rapidă şi eficientă, îți punem la dispoziţie un formular de contact dedicat exclusiv activităţii de recrutare.
Confidențialitatea aplicației tale și protecția datelor personale sunt importante atât pentru tine cât și pentru noi. Înainte de a aplica pentru un post în Apa Nova, consultă Nota de informare privind prelucrarea datelor candidaţilor.
Vezi mai jos lista posturilor scoase la concurs .