• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Protecția datelor personale

Datele de contact ale Responsabilului cu Protecţia datelor

În cazul în care doriți să vă exercitaţi drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată, vă recomandăm să utilizaţi formularul disponibil aici.

Note de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - în vigoare
  1. Nota de informare aplicabilă prelucrărilor de date realizate de Apa Nova București atunci când vă furnizează servicii de apă și canalizare, sau alte servicii conexe (valabilă începând cu luna octombrie, 2022)

  2. Nota de informare aplicabilă prelucrărilor de date realizate în procesul de contractare online a serviciilor de apă și canalizare (valabilă începând cu luna iulie, 2023)

  3. Politica noastră de cookies (valabilă începând cu luna mai, 2022)

  4. Nota de informare aplicabilă în procesul de recrutare pentru o poziție vacantă (valabilă începând cu luna mai, 2022)

  5. Nota de informare aplicabilă pentru spațiile Apa Nova București în care sunt montate camere video (ex. Centrul de Relații cu Clienții, casierii). Camerele video sunt marcate cu pictograme vizibile iar nota de informare poate fi accesată și prin intermediul codului QR atașat fiecărei camere video.

Arhivă documente
  1. Nota de informare aplicabilă prelucrărilor de date realizate de Apa Nova București atunci când vă furnizează servicii de apă şi canalizare, sau alte servicii conexe (aplicabilă începând cu luna august, 2020)

  2. Nota de informare aplicabilă prelucrărilor de date realizate de Apa Nova București atunci când vă furnizează servicii de apă și canalizare, sau alte servicii conexe (aplicabilă începând cu luna mai, 2018)