• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă Branșament

Alimentare cu apă Branșament

Servicii

Vreau să aplic pentru servicii de alimentare cu apă

Pentru încheierea unui contract de alimentare cu apă potabilă sau realizarea unui branșament de apă potabilă vei avea nevoie de câteva documente.

Pentru încheierea unui contract de alimentare cu apă potabilă sau realizarea unui branșament de apă potabilă veți avea nevoie de o serie de documente.
În cazul în care nu există branșament alocat imobilului, urmați cei 5 pași simpli de conectare la rețeaua publică de apă potabilă.

În cazul în care există branșament sau după execuția branșamentului, Apa Nova București asigură încheierea contractelor de furnizare și prestări servicii astfel:

  • Trimiteți pe adresa de mail [email protected] documentele necesare contractului aferent serviciului pe care doriți să îl contractați. Documentele le puteți vizualiza aici;

  • Un consultant Apa Nova analizează documentele primite, iar în situația în care constată lipsa unui document necesar, veți fi contactat telefonic. Ulterior, pe adresa de e-mail de pe care ați trimis solicitarea, veți primi contractul editat în vederea semnării olograf de către dumneavoastră.

  • Contractul semnat îl veți trimite ca răspuns la mesajul inițial. Varianta originală va fi transmisă prin curier la sediul Apa Nova București din str. Tunari nr. 60A, clădirea Ștefan cel Mare, sector 2, București.

  • După semnarea contractului de către compania noastră, veți primiți pe e-mail varianta finală a acestuia. Cu acest ultim pas, serviciul solicitat se consideră contractat.