• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Lucrări de investiții

Lista lucrărilor de investiții

Încercăm ca, în cadrul fiecărui proiect de investiții, să limităm pe cât posibil disconfortul creat și vă asigurăm că beneficiile acestor lucrări vor face ca eforturile noastre, ale tuturor, să merite.

Echipele din șantiere au fost instruite să vă respecte programul de odihnă, să păstreze locul curat, să strângă periodic deșeurile rezultate în urma lucrărilor și să reducă, pe cât posibil, nivelul de zgomot, prin utilizarea de tehnologii minim invazive de ultimă generație. De asemenea, fac tot posibilul pentru a limita, pe cât posibil, ocuparea spațiilor de parcare din zonele de lucru.

Ne puteți sesiza orice neregularitate la adresa https://www.apanovabucuresti.ro/contact/sesizari sau în Call Center-ul Apa Nova.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Sector 6

În lucru

16.10.2023 - 15.10.2024

Redimensionarea arterei publice de apă potabilă de pe b-dul Paul Teodorescu (între B-dul Timișoara și b-dul Iuliu Maniu), sector 6, București - LOT 1

Bulevardul Paul Teodorescu între intersecția cu Bulevardul Timișoara și intersecția cu Bulevardul Iuliu Maniu

sector 6

În lucru

10.06.2024 - 10.12.2024

Redimensionarea rețelei de apă potabilă pe Aleea Bucșenești (tronson cuprins între bulevardul Timișoara și Aleea Valea Florilor) sector 6, București

Aleea Bucșenești (tronson cuprins între bulevardul Timișoara și Aleea Valea Florilor) sector 6