• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Lucrări de investiții

Verifică stadiul, locul și scopul lucrărilor de investiții din sectorul tău.

Sector 1

Vedeți detalii

Sector 2

Vedeți detalii

Sector 3

Vedeți detalii

Sector 4

Vedeți detalii

Sector 5

Vedeți detalii

Sector 6

Vedeți detalii

Suntem conștienți de disconfortul creat de lucrările de investiții, prin urmare ne angajăm ca acolo unde este posibil să utilizăm tehnologii minim invazive de ultimă generație. Aceste tehnologii vor avea rolul de a reduce numărul de lucrări cu săpătură deschisă, impactul asupra mediului, amprenta de carbon și, totodată, de a reducere disconfortul asupra riveranilor.

Orașul tău este responsabilitatea noastră. Ne-am asumat un rol foarte important, acela de a moderniza Capitala pentru ca noi toți să avem parte de confort sporit și mai multă siguranță în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă și colectarea apelor uzate. Atingerea acestui obiectiv necesită, însă, efort și răbdare, dar îți promitem că merită. ​

Prin extinderea Contractului de Concesiune, Apa Nova va asigura în următorii 11 ani fondurile necesare derulării unui amplu program investițional pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canalizare. Acesta prevede:​

respectiv reducerea riscului de inundații în zonele centrale și depresionare, apărute ca urmare a unor evenimente pluviometrice majore.

Cum vom contribui la minimizarea impactului fenomenelor meteo extreme? Prin extinderea rețelei de canalizare pluviale şi menajere, dar și prin creșterea capacității de transport a rețelei existente în caz de evenimente pluviometrice majore.

Cum atingem acest obiectiv? Prin redimensionarea sistemului de distribuție a apei în București și în zonele limitrofe. De acest proiect investițional vor beneficia peste 645.000 de locuitori ai Capitalei.

De ce facem această operațiune? Pentru crearea premisei de transformare sustenabilă a zonei metropolitane și asigurării accesului la servicii esențiale pe străzile aflate în domeniul public și care nu sunt echipate cu rețele de utilități.

cum ar fi cutremurele de mare intensitate sau poluarea.

Cum vom răspunde acestei necesități strategice? Prin construirea unor surse independente de apă care sa răspundă prompt nevoilor sanitare ale comunității în eventualitatea apariției unei situații de urgență: 35 de puțuri de mare adâncime distribuite în toate sectoarele Capitalei.

Vedeți video