• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Spectacolele “Simfonia Apei” de la Fântânile Urbane au o nouă temă: PACEA

18/08/2022

Spectacolele multimedia “Simfonia Apei” de la Fântânile Urbane din București vor avea, începând cu 20 august 2022, o nouă temă: PACE, integrată atât la nivelului mix-ului muzical, cât și din punct de vedere al paletei cromatice.

Astfel, show-urile care au bucurat până acum zeci de mii de bucureșteni vor creiona, în explozii de muzică, lumini și culoare, dezideratul păcii, una dintre puținele valori prețuite de către toată lumea, care aduce cu sine sentimente de liniște, protecție și armonie și care reușește să unească oamenii către un scop comun, indiferent de locație, vârstă, gen sau religie.

Spectacolele inedite de muzică, culori și tehnologie 3D omagiind PACEA urmează să alterneze cu cele dedicate omagierii valorilor, personalităților românești din sport, cultură și inovație.

Cu o durată de 45 de minute, spectacolele “Simfonia Apei” aduc divertismentul în centrul Bucureștiului, folosindu-se de tehnologii de ultimă generație, fântânile din Piața Unirii fiind, de altfel, printre primele fântâni urbane care beneficiază de echipamente ultramoderne, de sonorizare și iluminare speciale, unele elemente fiind unice în toată Europa.

Fântânile Urbane au fost reabilitate prin investiții ale Apa Nova și au fost redeschise și cu sprijinul Primăriei Municipiului București, în baza parteneriatului solid de peste 21 de ani cu furnizorul de apă și servicii de canalizare al Capitalei.

Pentru detalii în timp real despre spectacole, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Simfonia Apei: https://www.facebook.com/SimfoniaApei .