• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din bd Ferdinand x str. Zidurilor, Sector 2

12/03/2021

În data de 12.03.2021, în jurul orelor 13:00, Apa Nova a sesizat, prin sistemul de control și monitorizare a distribuției apei, o avarie în zona Bulevardul Ferdinand – intersecția cu Șoseaua Pantelimon, sector 2.

Echipele operaționale Apa Nova s-au deplasat în regim de urgență în zonă, identificând locația avariei, la ora 13:15.

Din cauza apei acumulate în carosabil, circulația tramvaielor și troleibuzelor în zona Bulevardului Ferdinand a fost oprită temporar până la izolarea avariei și îndepărtarea apei acumulate pe carosabil. Pe durata lucrării de reparație, circulația troleibuzelor va fi reluată, iar circulația tramvaielor este posibil să fie restricționată sau întreruptă.

Ca urmare a lucrării de remediere a avariei apărute la artera de transport apă potabilă din Bulevardul Ferdinand x str. Zidurilor, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă (23 branșamente) în perimetrul  Bulevardul Ferdinand nr. 105 – 125, intr. Mandarinei, Șoseaua Pantelimon nr. 31 – 33, iar în perimetrul delimitat de B-dul Ferdinand, Șoseaua Pantelimon și Bulevardul Gara Obor pentru o scurtă perioadă de timp este posibil ca apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Finalizarea întregii operațiuni de intervenție și remediere a avariei este estimată  pentru ora 12:00, în cursul zilei de 13.03.2021.

Apa Nova își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.