• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare complexă Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție apa potabila Șos. Cotroceni - 21.08.2019

Echipele operaționale Apa Nova intervin în cursul serii de  21.08.2019, pentru limitarea efectelor pierderii de apă și remedierea unei avarii majore apărute pe rețeaua de transport a apei potabile a Stației de Pompare Grozăvești, în proximitatea Șos. Cotroceni - Grădina Botanică.

Datorită acestei avarii există posibilitatea sesizării de către consumatori a unei presiuni scăzute a apei la robinet în cartierele Cotroceni și Centrul Istoric, precum și pentru cei din perimetrul: str Sfinții Apostoli, str Apolodor, str Poenaru Bordea, str Gheorghe Danielopolu, str Oițelor, b-dul Marășești, str Cuza Vodă, str Verzișori, str Tăbăcarilor, str Elena Cuza, b-dul Dimitrei Cantemir, str Gheorghe Șincai și Splaiul Unirii.

Datorită manevrelor din rețea, necesare izolării avariei, poate apărea o ușoară creștere a tulburimii apei la branșamentele locuitorilor din cartierele Cotroceni și Centrul Istoric.
Durata de remediere a avariei este estimată la 24 de ore. Echipele operaționale intervin în regim de urgentă pentru a limita perimetru și impactul asupra locuitorilor, astfel încât avaria să fie remediată în cel mai scurt timp.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.