• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrări Apa Nova de modernizare a rețelei publice de apă potabilă din Bulevardul George Coșbuc, Sector 4, București

19/04/2024

Compania Apa Nova operează în data de 20.04.2024, începând cu ora 12:00, o lucrare amplă de modernizare a rețelei publice de apă potabilă în Bulevardul George Coșbuc, Sector 4, București.

Pentru realizarea intervenției, este necesară întreruperea alimentării cu apă potabilă în Bulevardul Regina Maria nr. 43 – nr. 51 și Bulevardul George Coșbuc nr. 3 – nr. 15, până în cursul serii zilei de 20.04.2024.

Ca urmare a complexității lucrărilor, este posibil să se resimtă o reducere a presiunii disponibile și lipsă apă la etajele superioare, iar apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime) în perimetrul delimitat de Strada George Coșbuc, Bulevardul Regina Maria, Strada 11 Iunie, Strada Constantin Istrati, Strada Mitropolitul Nifon, Strada Episcopul Chesarie, Strada Mitropolitul Filaret, Strada Gazelei și Bulevardul George Coșbuc nr. 3 – 15.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 21.04.2024.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectați.

 Apa Nova cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.