• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din strada Jean Steriadi nr. 46

09/04/2020

Echipele operaționale Apa Nova au intervenit de urgenţă în cursul orei 14:30, astăzi, 09.04.2020, pe strada Jean Steriadi nr. 46, pentru remedierea unei avarii complexe apărute, în jurul orelor 14:15, pe o conductă ce asigură alimentarea cu apă potabilă.

Între timp, au fost luate toate măsurile pentru izolarea tronsoanelor afectate, în vederea remedierii avariei, încercând să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.

Urmare a acestei avarii, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă temporar pe străzile:  Postașului, Gura Ialomiței, Jean Steriadi, Buhuși, aleea Buhuși  și se va înregistra presiune redusă în perimetrul străzilor: Crinul de Gradină, Valea Sadului, Vărăști, Cuibarul Ioan, Albu Iosif, Popescu Alexandru, Dregătorului, Petre Petre.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și repunerea în funcțiune în jurul orelor 21:30, 09.04.2020.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.