• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Informare de presă

13/09/2023

Spectacolele multimedia de apă, muzică și lumini de la Fântânile Urbane din Piața Unirii, programate pentru zilele de 16 și 17 septembrie 2023, au fost anulate și nu se vor mai desfășura conform calendarului inițial, din motive obiective, independente de activitatea Apa Nova. Pentru perimetrul zonei respective a fost aprobată organizarea unui alt eveniment.

Show-urile „Simfonia Apei” vor fi reluate începând cu data de 22 septembrie 2023 și vor continua în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:00 în luna septembrie până la data de 1 octombrie, accesul fiind gratuit pentru toți vizitatorii.

Temele spectacolelor de muzică, culori și tehnologie 3D acoperă diverse subiecte, de la omagiul adus celor 120 de ani de la prima audiție a „Rapsodiei române”, până la promovarea valorilor autentice românești și evidențierea personalităților de seamă din domeniul științific și cultural, care au contribuit la obținerea recunoașterii internaționale pentru țara noastră. Mixul tematic include și o secțiune dedicată păcii.

În zilele și în intervalul orar în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Pentru detalii în timp real despre programul spectacolelor, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Simfonia Apei: https://www.facebook.com/SimfoniaApei.