• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Strada Împăratul Traian, Sector 4

04/04/2022

Compania Apa Nova intervine în data de 04.04.2022, începând cu ora 23:00, pentru remedierea unei ample avarii survenite la o arteră din rețeaua de distribuție a apei potabile, din Strada Împăratul Traian, Sector 4, București.

Ca urmare a complexității lucrărilor de reparație, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în perimetrul delimitat de Strada Împăratul Traian, Strada Padeșu, Strada Dumitrescu Ștefan, Strada Laloșu și Șoseaua Olteniței nr. 6 – 56.

În timpul manevrelor, este posibil să se resimtă o reducere a presiunii disponibile în perimetrul delimitat de Bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 1 - 15, Strada Secuilor, Strada Nițu Vasile și Șoseaua Olteniței nr. 134 – 208, iar pentru scurte intervale de timp, apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 05.04.2022.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.