• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Comunicat de presă

04/04/2022

Ca urmare a lucrării planificate de către furnizorul de energie electrică în data de 05.04.2022, în intervalul orar 01:00 – 05:00, unele dintre Stațiile de Repompare din Sectoarele 2 și 3 ale Bucureștiului vor rămâne fără alimentare cu energie electrică.  

Echipele operaționale Apa Nova București acționează în teren pe toată durata intervenției, pentru a efectua manevrele necesare în sistemul de alimentare cu apă în vederea limitării și diminuării impactului asupra locatarilor din perimetrul afectat de lipsa furnizării energiei electrice.  

Pe durata lucrării furnizorului de energie electrică, se va resimți  o reducere a presiunii disponibile și este posibilă lipsa alimentării cu apă potabilă la etajele superioare, iar pentru scurte perioade de timp. este posibil ca apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), la restabilirea alimentării electrice, în Cartierul Pantelimon, în perimetrul delimitat de Șoseaua Vergului nr. 11 – 67, Șoseaua Pantelimon nr. 247 – 365, Bulevardul Chișinău, Bulevardul Basarabia nr. 53 – 89, respectiv Cartierul Titan, în perimetrul delimitat de Strada Constantin Brâncuși, Strada Baba Novac, Strada Ștefan Nicolau, Strada Gheorghe Petrașcu, Strada Câmpia Libertății, Bulevardul Basarabia nr. 20 – 244, Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 1 – 31, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 2 – 50, Strada Brățării, Strada Poștașului, Strada Jean Steriadi și Strada Liviu Rebreanu.  

Apa Nova își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.