• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile din Calea Șerban Vodă, Sector 4

12/12/2023

Compania Apa Nova operează astăzi, 12.12.2023, începând cu ora 12:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o conductă din rețeaua de distribuție a apei potabile, din Calea Șerban Vodă intersecție cu Strada Cuțitul de Argint, Sector 4, București.

Serviciul de alimentare cu apă către consumatori nu va fi întrerupt pe perioada intervenției, fiind însă posibil ca, pentru scurte intervale de timp, să se resimtă o reducere a presiunii disponibile în zona de influență a conductei avariate și apa să își piardă din limpezime (să apară tulburime). Având în vedere complexitatea lucrărilor și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară restricționarea traficului pe banda 1 de circulație, în zona adiacentă intervenției.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 13.12.2023.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care participanții la trafic sunt afectați.  

Apa Nova cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.