• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Bulevardul Pache Protopopescu, Sector 2

23/06/2022

Compania Apa Nova operează astăzi, 23.06.2022, începând cu ora 12:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o conductă din rețeaua de distribuție a apei potabile, din Bulevardul Pache Protopopescu, Sector 2, București.

Echipele operaționale au intervenit prompt, fiind luate toate măsurile necesare pentru izolarea tronsonului și limitarea efectelor adiacente. Reparația avariei se realizează în regim de urgență, pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, lucrările necesitând limitarea traficului rutier pe tronsonul avariat până în cursul acestei seri.

Ca urmare a complexității lucrărilor de remediere, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în Bulevardul Pache Protopopescu nr. 4 – 24.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați. 

 Apa Nova București cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.