• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Strada Împăratul Traian, Sector 4

20/01/2022

Compania Apa Nova intervine în data de 20.01.2022, începând cu ora 13:00 pentru remedierea unei ample avarii survenite la o arteră din rețeaua de distribuție a apei potabile, din Strada Împăratul Traian, Sector 4, București.

Pe parcursul lucrărilor de reparație operațiunilor, este posibil să se resimtă o reducere a presiunii disponibile în perimetrul delimitat de Șos. Olteniței nr. 6 – 208, Str. Nițu Vasile, B-dul Constantin Brâncoveanu nr. 1 - 81, Str. Împăratul Traian, Str. Padeșu, Str. Dumitrescu Ștefan și Str. Laloșu , iar pentru scurte intervale de timp, apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Totodată, având în vedere complexitatea intervenției, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, începând cu ora 23:00, în perimetrul delimita de Str. Împăratul Traian, Str. Padeșu, Str. Dumitrescu Ștefan, Str. Laloșu și Șos. Olteniței nr. 6 – 56.

Intervenția este estimată a fi finalizată în cursul zilei 21.01.2022, ora 06:00.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectați.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.