• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare complexă Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de transport apă potabilă bulevardul Poligrafiei

12/11/2019

Echipele operaționale Apa Nova intervin în cursul nopții de marți 12.11.2019 - 13.11.2019 (intervalul orar 23:00 – 06:00) pentru remedierea unei avarii apărute în rețeaua de transport a apei potabile din bulevardul Poligrafiei.

Urmare a acestei avarii, în perimetrul branșamentelor afectate din cartierele: Domenii, Aviatorilor, Ion Mihalache și Dorobanți., consumatorii vor sesiza presiune scăzută.

Este posibil ca datorită manevrelor din rețea, necesare izolării tronsonului avariat, să apară o ușoară turburime a apei la branșamentele consumatorilor din perimetrul: b-dul Expoziției, șos. Pavel D. Kiseleff, b-dul Mareșal Constantin Prezan, piața Charles de Gaulle, b-dul Aviatorilor, b-dul Mircea Eliade, Calea Floreasca, șos Ștefan cel Mare, b-dul Iancu de Hunedoara, piața Victoriei, șos. Nicolae Titulescu, Calea Griviței, str. Dornei.

Echipele operaționale intervin în regim de urgență pentru a reduce impactul asupra consumatorilor și vor lucra continuu până la repunerea în funcțiune a tronsonului avariat.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.

12 noiembrie 2019