• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din zona Calea Giulești

07/12/2019


Compania Apa Nova București operează astăzi, 07.12.2019, o lucrare pentru remedierea unei avarii apărute, in jurul orelor 20:00, pe o conducta ce asigură alimentarea cu apă, amplasata pe Calea Giulești la intersecția cu strada Dudului nr 6.

Echipele au intervenit în regim de urgență, fiind luate toate măsurile pentru izolarea tronsonului afectat, în vederea remedierii. În prezent, echipele acționează pentru reparația tronsonului afectat pe parcursul acestei nopți având în vedere că avaria conductei este localizată în apropierea căii de rulare a tramvaiului.

Alimentarea cu apă potabilă este întreruptă temporar în perimetrul străzilor: Calea Giulești între numerele 287 - 331, Str. Dudului, Str. Pleșul, Str. Lacul Ursului, Str. Migdalului, Str. Cornului, Str. Agnita, Str. Granitului, Str. Pomilor, Str. Murelor , Str. Valea Mare, locuitorii fiind notificați cu privire la acest aspect.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și repunerea în funcțiune mâine, 08.12.2019, în jurul orelor 06:00.


Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.