• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă potabilă pe bulevardul Dimitrie Pompei

03/07/2020

Compania Apa Nova operează astăzi, 03.07.2020, o lucrare complexă la adâncime pentru remedierea unei avarii apărută, în jurul orelor 14:00, pe o conductă magistrală ce asigură alimentarea cu apă în sectoarele 2 și 1, amplasată pe B-dul Dimitrie Pompei nr.10.

Echipele operaționale au intervenit în regim de urgență la ora 14:20. Au fost luate toate măsurile pentru izolarea tronsonului afectat, în vederea remedierii, echipele acționând, în prezent, pentru reparația tronsonului afectat și degajarea acumulării de apă de pe calea de rulare a tramvaielor în vederea reluării circulației acestora.

Urmare a acestei avarii, există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), în perimetrul străzilor: Calea Floreasca, calea Dorobanți, șos. Ștefan Cel Mare între calea Floreasca și b-dul Barbu Văcărescu, b-dul Lacul Tei, str. Tuzla, str. Ramuri Tei, Gheorghe Țiteica. De asemenea, consumatorii din str. Dimitrie Pompeiu vor fi afectați de presiune scăzută.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și remediere a avariei pentru ora 18:00, în cursul zilei de 04.07.2020.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.