• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Șos. Pantelimon, sectorul 2

17/11/2020

17.11.2020  - Echipele operaționale Apa Nova intervin de urgență astăzi, în intervalul orar 9.00-15.00, pe Șos. Pantelimon, sectorul 2, pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile. Urmare a acestei avarii, în perimetrul branșamentelor afectate se manifestă probleme legate de presiune redusă sau chiar lipsa apei (la etajele superioare).

Pentru realizarea acestei lucrări de remediere și reluarea serviciului de furnizare cu apă potabilă la parametri normali este nevoie de închiderea apei. Străzile afectate sunt: Șoseaua Pantelimon nr. 100-146, Șoseaua Iancului nr. 11-59 , Str. Cistescu Dima, Str. Sachelarie Visarion, Str. Stănescu Gheorghe, Str. Georgescu-Dridu Constantin, Str. Măgura Vulturului.

În cadrul operațiunilor de repunere în funcțiune a rețelei există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), în perimetrul străzilor afectate.

Se lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări încercând să se reducă la minumum intervalul în care consumatorii sunt afectați.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.