• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Strada Mihai Eminescu, Sector 2

09/09/2020

Compania Apa Nova operează în această dimineață, 09.09.2020 ora 06:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii apărute la o conductă de pe rețeaua de distribuție a apei potabile, din Strada Mihai Eminescu, Sector 2.

Alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în perimetrul străzilor Lascăr Vasile, Eminescu Mihai, Icoanei și pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime) în perimetrul străzilor Dogarilor, Eminescu Mihai, Comănița, Leonida I., Răspântiilor, Lascăr Vasile, Icoanei, Mărgăritarelor, Tunari, Fierari, Domnița Ruxandra, Luminei, Russo Alecu, Luncii, Mumuleanu Barbu, Ghiocei, Călin Ion, Intr. Eminescu Mihai.

Echipele lucrează dedicat pentru remedierea avariei, încercând să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați. Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și remediere a avariei pentru ora 12:00, în cursul zilei de 09.09.2020.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.