• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile pe strada Făurei, sectorul 1

Echipele operaționale Apa Nova intervin în cursul zilei de 23.07.2019 pe strada Făurei, sectorul 1 pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Urmare a acestei avarii, în perimetrul branșamentelor afectate se manifestă probleme legate de presiunea redusă sau chiar lipsa apei. 

 Pentru realizarea acestei lucrări de remediere si reluarea serviciului de furnizare cu apă potabilă la parametrii normali este nevoie de închiderea apei.

Străzile afectate sunt: Str. Pajurei, Str. Presei, Str. Faurei, Str. Hrisovului, Intr. Dridu, Al. Faurei, Al. Baiculesti, Str. Baiculești, Str. Dridu, Al. Pajurei, Str. Pecetei, Bd. Poligrafiei, Al. Hrisovului, Str. Jiului.

În cadrul operațiunilor de repunere în funcțiune a rețelei există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), în perimetrul străzilor afectate. Se lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări încercând să se reducă la minumum intervalul în care consumatorii sunt afectați. Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și reparație în cursul zilei de astăzi, orele 19:30.  

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.