• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din str. Brașov nr. 22

06/04/2020

Apa Nova București operează astăzi, 06.04.2020, o lucrare pentru remedierea unei avarii majore la o conductă de pe rețeaua de distribuție a apei potabile, apărută în jurul orelor 11:20 pe str. Brasov nr. 22.

Echipele operaționale au intervenit în regim de urgenţă în jurul orelor 11:40, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat. Intervenţia este necesară din cauza faptului că avaria este provocată de o altă lucrare la elemente de infrastructură, în cursul acesteia fiind avariată artera.

Urmare a acestei avarii, există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), în perimetrul străzilor: str. Brasov, str. Paravat, al. Pravat, str. Cutierul I. Alexandru, str. Moise Constantin, al. Valea Florilor, al. Poiana Cernei, str. Ionete Gheorghe, al. Bujoreni, al. Valea Siretului, str. Sibiu, str. Adam Vasile, intr. Silistraru, str. Prisaca Dornei, str. Lujerului, al. Poiana Vadului, Drumul Taberei interval numere 23 - 42.

Se lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări încercând să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați. Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și reparație în cursul zilei de astăzi, 06.04.2020, orele 17.  

Apa Nova își cere scuze persoanelor din zona afectată pentru disconfortul creat.