• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

COMUNICAT DE PRESĂ

BUCUREȘTI, 07/07/2020

Ca urmare a avertizărilor meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie, cod galben și portocaliu pentru averse torențiale și cantități de apă ce pot depăși 35-40 litri/mp. Echipele operaționale Apa Nova sunt mobilizate proactiv în teren pentru a interveni imediat în zonele potențial afectate având în vedere cantitățile importante de precipitații prognozate pentru Municipiul București și zonele limitrofe în data de 07.07.2020.

Pentru a limita impactul local al posibilelor precipitații cu caracter torențial, Apa Nova va interveni cu 17 hidrocurățitoare, 78 de autoutilitare și echipamente de pompare și 155 de specialiști. Echipele vor fi amplasate preventiv în funcție de evoluția și deplasarea frontului atmosferic pe suprafața Municipiului București.

În cazul în care se dorește transmiterea unei sesizări către Apa Nova, bucureștenii pot contacta operatorul rețelei de canalizare la:
·         021.207.77.77 - Call Center:
·         prin live-chat pe site-ul companiei la : https://www.apanovabucuresti.ro/contact
·         prin aplicația mobilă Apa Nova:
                   -          Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.apanovabucuresti.app&hl=en
                   -          AppStore: https://apps.apple.com/ro/app/apa-nova-bucuresti/id1466080435

Din 2000, Apa Nova și-a asumat responsabilitatea gestionării resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice din Municipiului București. În cei aproape 20 de ani, sistemul de alimentare cu apă și de canalizare a fost reabilitat, modernizat și dezvoltat conform celor mai bune practici industriale în domeniu, realizări care se traduc prin investiții care depășesc 500 de milioane de euro până în prezent. Zi de zi, echipele Apa Nova lucrează dedicat și depun eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă și canalizare în condiții de calitate și de siguranță