• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din Str. Valea Cascadelor nr.13, Sector 6

23/05/2020

Compania Apa Nova București operează astăzi, 23.05.2020, pentru remedierea unei avarii majore la o conductă de pe rețeaua de alimentare a apei potabile, apărută în jurul orelor 12:00, amplasată pe Str. Valea Cascadelor nr.13, Sector 6.

Echipele operaționale au intervenit în regim de urgență. Au fost luate toate măsurile pentru izolarea tronsonului afectat, în vederea remedierii, echipele acționând în prezent, pentru reparația tronsonului afectat.

Alimentarea cu apă potabilă nu este întreruptă, dar este posibil ca pe durata intervenției sa apară probleme de presiune scăzută la etajele superioare în perimetul străzilor: Str. Oboga, Str Preciziei, B-dul Iuliu Maniu, Drumul Osiei și Drumul Bacriului. De asemenea pentru o scurtă perioadă de timp este posibil ca apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime) în perimetrul străzilor: Str. Liniei, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei, B-dul Iuliu Maniu și Str. Valea Lungă.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și reparație în jurul orelor 18:00.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.