• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Media

Media

03.10.2011 - Melodii din Bucureștiul de altădată

Melodii din Bucureștiul de altădată - Corina Chiriac și Alexandru Arșinel în concertul Apa Nova dedicat vârstnicilor Bucureștiului

De ziua Internațională a persoanelor vârstnice, Apa Nova a oferit un concert eveniment dedicat tinerilor urbani de altădată.

Corina Chiriac și Alexandru Arșinel au susținut sâmbătă, 1 octombrie, un concert eveniment la Sala Enescu a Universității Naționale de Muzică din București pentru peste 250 de persoane, pensionari și membri ai centrelor și asociațiilor de pensionari din București. Accesul a fost liber, inițiativa fiind prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice.

Artiștii au fost acompaniați de orchestra Spirit Brass Ensemble dirijată de Mihai Ceascai și au oferit un program de melodii celebre ale Bucureștiului de altădată care a ridicat publicul în picioare în repetate rânduri.

Inițiativa Apa Nova s-a înscris în programul de evenimente oferit de Primăria Municipiului București în parteneriat cu Centrul de Informare ONU pentru România pe durata întregii zile de 1 octombrie în București.

Data de 1 octombrie este dedicată în întreaga lume persoanelor vârstnice, fiind desemnată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1990.

Apa Nova a iniţiat de-a lungul activităţii sale numeroase acţiuni dedicate bucureştenilor în cadrul platformei Apa Nova Pentru Bucureşti prin campaniile "De ce iubim Bucureștiul?" și "Tu faci Bucureștiul!"