• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Media

Media

06.01.2018 -Apa Nova București acordă sprijinul Administrației Naționale Apele Române pentru decolmatarea galeriilor de sifonare pe râul Dâmbovița

Apa Nova București a fost cooptată de către Administrația Națională Apele Române (ANAR) în cadrul proiectului privind lucrările de decolmatare a galeriilor de sifonare pe râul Dâmbovița.

Apa Nova București a fost cooptată de către Administrația Națională Apele Române (ANAR) în cadrul proiectului privind lucrările de decolmatare a galeriilor de sifonare pe râul Dâmbovița care vor începe în data de 8 ianuarie anul curent si estimate a se încheia în termen de 10 zile.

Apa Nova București va acorda sprijinul ANAR pe toata durata lucrărilor prin punerea la dispoziție a unor utilaje tehnologice și a specialiștilor necesari managementului acestora, fiind singura societate care poate să ofere soluții și suport tehnic pentru acest tip de procedură. Pe parcursul celor 10 zile, echipele specializate vor îndepărta treptat blocajele din galeriile de sifonare. Utilajul folosit în cadrul lucrărilor inițiate de ANAR reprezintă o tehnologie superioară, fiind unic din punct de vedere al capacității și puterii de acțiune în Europa Centrală și de Est.

*Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București. Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.