• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Media

Media

15.02.2013 - Împreună cu Apa Nova bucureștenii au dovedit că iubirea nu ține cont de vreme sau de vârstă

București, 15 februarie - Joi, 14 februarie, Apa Nova București împreună cu Primăria Municipiului București au lansat o întrebare bucureștenilor: “Însetați de iubire?”. Peste 100 de cupluri au răspuns afirmativ și, în ciuda frigului de afară, au trecut prin toate probele pregătite pentru a-și testa iubirea.

Marii câștigători ai tombolei iubirii au fost Dumitru Claudia Angela și Petre Ionuț Alexandru. Cei doi au 15, respectiv 17 ani, însă, deși sunt foarte tineri, povestea lor este varianta modernă, cu final fericit, a operei „Romeo și Julieta”: Claudia și Ionuț sunt de doi ani împreună, iar la începutul relației, el mergea două străzi distanță față de locuința sa, cu scaunul în brațe, pentru a-l așeza sub geamul iubitei, să-i câștige atenția.

Marele premiu al evenimentului, constând într-o rochie și un costum, a fost oferit de Bien Savvy și Ego Fashion, voucherele fiind fiecare în valoare de 4000 RON.

Cei trei doctori, psiholog, cardiolog și oftalmolog, au pus la grele încercări perechile prezente, chiar și în ciuda frigului de afară. ”Testele medicale“ au demonstat că punctul forte în relația lor este comunicarea, fie pe ringul de dans, fie la proba de oftalmologie. „Din câte s-a văzut, iubirea este oarbă, dar de cele mai multe ori partenerul e alături de tine și te ajută să vezi”, a declarat Ela Voineag, doctorul responsabil de această probă.

„Încă o dată, bucureștenii au dovedit că, în ciuda ritmului de viață alert, în ciuda frigului sau a planurilor de seară, se pot bucura de ce are orașul de oferit. Noi le mulțumim că au fost alături de noi de Ziua Îndrăgostiților și îi așteptăm de-a lungul anului la mai multe evenimente care le sunt dedicate.”, a declarat dl. Epsică Chiru, directorul adjunct Apa Nova București, prezent la eveniment.