• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Media

Media

11.08.2014 - Comunicat de presă

Peste 2.000 de persoane au câştigat Duminică 10 august lupta împotriva caniculei alături de Apa Nova Bucureşti

Începând cu ora 15:00, Apa Nova București a invitat bucureştenii în Parcul Tineretului (Intrarea Şincai), la o după amiază plină de răcoare într-o zi caniculară.

Evenimentul intitulat “Bătaia cu apă” a avut loc în parteneriat cu radio PROFM şi a fost susţinut de către Primăria Municipiului Bucureşti.

Bună dispoziţia a fost asigurată de către George Vintilă (MC-ul evenimentului). De la ora 16:00 bucureştenii au luat parte la un superconcert live susţinut de Nicole Cherry, Lidia Buble şi DeMoga Music.

Toţi participanţii au primit cadou de la organizatori 2.000 de pistoale cu apă şi peste 1.000 de bidoane eco.

Imediat după concert bucureştenii au avut ocazia să utilizeze pistoalele primite şi să scape preţ de câteva ore de razele toropitoare ale soarelui.

Apa Nova Bucureşti a pus la dispoziţia bucureştenilor însetați două cisterne cu apă potabilă. De asemenea „bătăuşii” și-au putut reîncărca cadourile primite ori de câte ori au dorit.

Marea bătaie cu apă s-a terminat târziu în noapte.

Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București. Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.