• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Media

Media

17.02.2014 - Apa Nova București a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiți

De Valentine's Day, peste 300 de cupluri îndrăgostite au participat la concursul organizat de compania Apa Nova București în mall-ul AFI Cotroceni - Zona Patinoar.

Competiția îndrăgostiților s-a desfăsurat sub sloganul "Apa Nova îți umple inima!" iar marele premiu a fost câștigat de cuplul Adriana și Nicolae Bucur. Cei doi norocoși nu sunt căsătoriți fiind doar o coincidență de nume. Aceștia au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care își vor putea cumpăra la alegere o rochie de seară sau una de mireasă de la Bien Savy și respectiv un costum de ginere sau unul de seara de la Ego Man. Câștigătorii au apreciat corect cantitatea de apă ce a fost necesară pentru umplerea unei inimi care ulterior a înghețat. Inima a fost "dezghețată" de declarațiile de dragoste a celor peste 300 de cupluri.

Cei care s-au întrecut pentru câștigarea premilor în valoare totală de 8.000 lei au avut vârste cuprinse între 18-65 ani. Cel mai longeviv cuplu ne-a mărturisit că și a unit destinele în urmă cu 20 de ani.

Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci.

Manifestarea organizată de Apa Nova se află la cea de a 5 a ediție.
Evenimentul organizat de Apa Nova s-a desfășurat în parteneriat cu AFI Cotroceni și postul de radio ProFM.