Eroii Orașului

Eroii cotidieni nu mai poartă capă, poartă de grijă. Poate că nu au puteri supranaturale, dar fac de multe ori eforturi supranaturale pentru binele comun. Și nu, nu pot controla valurile dintr-o singură mișcare, dar unii dintre ei pot controla cea mai importantă resursă a noastră, a tuturor: APA.

De peste 21 de ani, ne-am dedicat activitatea oamenilor orașului și lucrăm neîncetat pentru ca fiecare să-și poată îndeplini misiunea, folosind apa drept combustibil principal.

Facem ceea ce facem pentru că avem încredere în puterea fiecăruia de a redefini viitorul comunității din care facem parte.

Și pentru asta și tu, locuitorul orașului, ești eroul nostru.

 
Eroii orașului au susținerea noastră

În fiecare poveste cu eroi, aceștia nu lucrează singuri, ci alături de parteneri de încredere.

Ne bucurăm că suntem noi cei care îi putem susține 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Apa este responsabilitatea noastră

Pentru ca ea să ajungă să transforme orașul, parcurge un drum lung, iar noi ne asigurăm că fiecare picătură ajunge acolo unde trebuie, în cele mai înalte condiții de siguranță și calitate.

Iar felul cum facem acest lucru nu este un secret, este un fapt.

Cum ajunge apa potabilă
la robinet?

Începem prin a o aduce din cursul râurilor cu ajutorul unor prize de captare.

După verificare, apa trece prin conducte sau apeducte, special create pentru transportul în condiții de maximă siguranță a acesteia.

O facem bună de băut, mulțumită specialiștilor și tehnologiilor care ne deservesc fără oprire.

O depozităm în rezervoare închise pentru ca aceasta să poată pleca spre locuitorii orașului, prin intermediul unei rețele vaste de țevi, monitorizate neîntrerupt.

Misiunea noastră nu se oprește
însă aici.

Apele utilizate care pleacă din casele oamenilor și din clădiri sunt apoi colectate prin sistemul de canalizare. Fie că vorbim de apa care se strecoară prin chiuvetă, de vârtejul din toaletă sau de apa de ploaie, acestea ajung înapoi la noi – la stația de epurare.

Noi ne asigurăm că acestea sunt curățate înainte de a se întoarce în natură.

Un sistem de canalizare bine întreținut este vital pentru un oraș curat și sănătos, tocmai de aceea ne asigurăm că acesta funcționează fără întreruperi, printr-o monitorizare constantă a conductelor de evacuare. Realizăm constant inspecții video, acțiuni de curățare și de întreținere a acestora.

Lucrurile nu curg întotdeauna lin, însă, din fericire, avem proprii noștri eroi care sunt pregătiți să acționeze rapid. În cazul unei avarii, specialiștii noștri intervin în mai puțin de 30 minute și se asigură că apa ajunge din nou în siguranță la locuitorii orașului.

Monitorizăm constant calitatea apei în 54 de puncte ale orașului și facem mii de analize anual – pentru ca toate serviciile pe care le livrăm să fie excelente, de fiecare dată.

Eroii noștri în acțiune

Unele lucruri par să meargă de la sine. Și ne bucurăm că e așa. E un semn clar că misiunea noastră este una de succes. Eroii noștri nu sunt invizibili, dar ei sunt cei care se asigură neîncetat ca apa potabilă să ajungă la robinet.

Eforturile lor fac ca lucrurile să curgă mai limpede, chiar și în momente critice, acționând curajos și prompt în fiecare situație.

Pentru că responsabilitatea apei este pentru noi toți misiunea supremă, indiferent de vreme și de vremuri.

Copyright ©2024. Toate drepturile rezervate.