Transmiterea indexului

Transmiterea indexului

Atunci când reprezentantul societăţii Apa Nova Bucureşti are acces la contor, factura dumneavoastră este stabilită pe baza consumului real de apă.

Dacă reprezentantul societăţii noastre nu are acces la contor se face o estimare pe baza istoricului de consum.

În acest caz, se lasă un aviz de trecere în care este explicat motivul necitirii contorului: client absent, cămin blocat construcţii, cămin insalubru, risc accidente, cămin inundat reţea interioară, capac/ cămin modificat, contor deteriorat, contor neprotejat la îngheţ, contor spart - fără sigilii, lipsă contor, amplasament contor modificat, imobil nelocuit, acces refuzat etc.

Există mai multe modalităţi prin care ne puteţi transmite indexul:

  • On-line, completând formularul de transmitere index
  • Telefonic la 021 207 77 77 sau la *7777 (identificarea făcându-se pe baza codului de client, înscris pe factură)

Important! Pentru a putea fi luat în calcul la facturare, indexul trebuie transmis la data planificată pentru citire, dată comunicată pentru luna următoare pe factura curentă.
Apa Nova Bucureşti îşi rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis dacă ar indica variaţii mari de consum faţă de medie sau dacă se constată că este necesară efectuarea unei citiri de către reprezentantul Apa Nova București. Asigurarea accesului la contor este singura cale de a oferi un serviciu corect facturat şi posibilitatea de a avea un control asupra consumurilor şi a funcţionării instalaţiilor interioare.


  • ştiaţi că...
  • Pentru a fi în formă zilnic, trebuie să beţi între 6 şi 9 pahare de apă?

LiveZilla Live Chat Software