Serviciul de analiză a apei provenite din alte surse

Serviciul de analiză a apei provenite din alte surse

Apa Nova Bucureşti dispune de un laborator de analiză a apei certificat de RENAR în care se pot face analize ale apei (reţea alimentare apă, puţ forat, fântână).

Pentru realizarea unei analize a apei dintr-un puţ forat sau o fântână, primul pas este să vă prezentaţi la Centru Relații Clienți și Casierie din Str. Dinu Vintilă nr. 11, sector 2, Clădirea Euro Tower, parter (intrarea din Bd. Lacul Tei) de luni până vineri, interval orar 07:30 - 19:30. Achitaţi plata contravalorii analizei de apă la casierie, apoi, odată cu înmânarea recipienţilor în care veţi preleva probe vă sunt prezentate următoarele etape ce trebuie parcurse pentru realizarea analizei.

Începând cu data de 01 noiembrie 2016 tariful pentru această analiză este de 271 lei fără TVA şi 322,49 lei cu TVA 19% inclus.

Dacă aveţi îndoieli în privinţa calităţii apei potabile distribuite prin reţeaua publică de alimentare, puteţi să ne solicitaţi efectuarea unei analize la Call Center 021 207 77 77 sau *7777 sau folosind formularul de contact.

Reprezentanţii compartimentului de specialitate al Apa Nova Bucureşti vor lua legătura cu dumneavoastră pentru prelevarea de probe în vederea analizei, urmând să primiţi prin poştă răspunsul scris, însoţit de buletinul de analiză a apei.

  • ştiaţi că...
  • Organismul uman este format în proporţie de 70% din apă?

LiveZilla Live Chat Software