Protejează-ți accesul la datele din contul online!

Dacă ai un cont online deschis pentru vizualizarea facturilor și realizarea plăților online, îți recomandăm să citești cu atenție următoarele informații:

Schimbarea periodică a parolei te ajută să îți protejezi contul de potențialele accesări neautorizate. În plus, noi susținem folosirea unei parole complexe și de schimbarea ei periodic, doar așa se pot evita momente neplăcute în mediul online.

Pentru a-ți schimba parola contului creat pe www.apanovabucuresti.ro, accesează pagina Schimbă parola din secțiunea intitulată Modificări date cont online. Introdu parola ta curentă, astfel ne asigurăm că ești chiar tu cel care schimbă parola și nu doar o persoană care a găsit contul tău deja autentificat. În următoarele două câmpuri introdu parola ta nouă, care trebuie să fie diferită de cea veche și trebuie să conțină minim 8 caractere. Parola nouă trebuie introdusă de două ori (confirmată) pentru a te asigura ca ai tastat corect, nu ai greșit niciun caracter, astfel evitând probleme de autentificare data viitoare când vei dori să accesezi aplicația.

Pentru a îmbunătăți gradul de protecție al contului tău, este necesar să folosești o parolă mai complexă, de minimum 8 caractere, formată obligatoriu din litere mici, litere mari și cifre și caractere speciale. (ex: FloareDeColt28!). Odată ce ți-ai completat datele apasă butonul "Trimite", iar parola ta nouă va fi salvată și va avea efect din acel moment.

  • ştiaţi că...
  • Puteţi verifica dacă aveţi pierderi ascunse, verificând contorul seara înainte de culcare şi dimineaţa la trezire: dacă sesizaţi o diferenţă de consum, înseamnă că există o pierdere ascunsă pe reţeaua de apă.

LiveZilla Live Chat Software