Melodii din Bucureștiul de altădată

Melodii din Bucureștiul de altădată
Melodii din Bucureștiul de altădată

Corina Chiriac și Alexandru Arșinel în concertul Apa Nova dedicat vârstnicilor Bucureștiului

De ziua Internațională a persoanelor vârstnice, Apa Nova a oferit un concert eveniment dedicat tinerilor urbani de altădată.

Corina Chiriac și Alexandru Arșinel au susținut sâmbătă, 1 octombrie, un concert eveniment la Sala Enescu a Universității Naționale de Muzică din București pentru peste 250 de persoane, pensionari și membri ai centrelor și asociațiilor de pensionari din București. Accesul a fost liber, inițiativa fiind prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice.

Artiștii au fost acompaniați de orchestra Spirit Brass Ensemble dirijată de Mihai Ceascai și au oferit un program de melodii celebre ale Bucureștiului de altădată care a ridicat publicul în picioare în repetate rânduri.

Inițiativa Apa Nova s-a înscris în programul de evenimente oferit de Primăria Municipiului București în parteneriat cu Centrul de Informare ONU pentru România pe durata întregii zile de 1 octombrie în București.

Data de 1 octombrie este dedicată în întreaga lume persoanelor vârstnice, fiind desemnată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1990.

Apa Nova a iniţiat de-a lungul activităţii sale numeroase acţiuni dedicate bucureştenilor în cadrul platformei Apa Nova Pentru Bucureşti prin campaniile "De ce iubim Bucureștiul?" și "Tu faci Bucureștiul!"
Biroul de presǎ Apa Nova
Monica Rǎuţu
Tel./Fax: 315 41 33
http://www.apanovabucuresti.ro

GMP PR
Sabina Stirb
PR Manager
[email protected]

Centrul de informare ONU pentru România
Cristina Balan
[email protected]
  • ştiaţi că...
  • Tenul va fi mai proaspăt şi luminos dacă beţi suficientă apă?

LiveZilla Live Chat Software