Tu aduci primăvara!

Tu aduci primăvara!

La acţiunea aniversară din martie, Apa Nova a înveselit bucureştenii cu un cadou special! În ciuda condiţiilor meteo potrivnice, Apa Nova cu sprijinul Florăriilor Iris şi cu ajutorul a aproximativ 3.000 de bucureşteni a dorit să aducă primăvara în capitală.

Astfel, pe 8 martie, toţi cei care au cumpărat un cadou în zece din Florăriile Iris din Bucureşti au fost întâmpinaţi de reprezentanţii Apa Nova care i-au invitat să aducă primăvara în Bucureşti cu ajutorul unui mic set oferit în dar, purtător de mesaj ecologic: "plantează o floare şi ajută-ţi oraşul să înflorească". Cadoul aniversar a constat într-o felicitare specială cu seminţe de floare de nu-mă-uita, un ghiveci în care acestea să poată fi plantate şi o carte poştală.

Această acţiune este parte a campaniei lansate de companie la intrarea în cel de-al zecelea an de activitate în capitală - Tu faci Bucureştiul! Pe durata întregului an, Apa Nova doreşte să celebreze alături de bucureşteni această aniversare prin evenimente lunare menite să-i aproprie pe aceştia de oraşul în care locuiesc, aducându-le aminte că prin fiecare gest pe care îl fac, ei pot schimba în bine înfăţişarea Bucureştiului.

De 8 martie, acţiunea aniversară a fost dedicată tuturor iubitorilor de flori, cât mai ales femeilor, în calitate de destinatare ale cadourilor florale. Astfel, cu sprijinul Iris, reprezentanţii Apa Nova Bucureşti au urat o primăvară de neuitat celor aproximativ 3.000 de bucureşteni.

"Ne bucură numărul mare de iubitori de flori din capitală care au sărbătorit ziua femeii aşa cum se cuvine: primind sau oferind flori. Ne-am alăturat acestora prin acţiunea noastră aniversară din martie şi cadoul pe care l-am pregătit bucureştenilor cu această ocazie, format dintr-o felicitare cu seminţe de floare de nu-mă-uita, un ghiveci şi o carte poştală. Toate acestea pentru a marca aniversarea noastră, precum şi intrarea într-o nouă etapă - primăvara, ca anotimp al schimbărilor în bine" a declarat dl. Bruno Roche, Director General Apa Nova.

  • ştiaţi că...
  • Apa este mai importantă decât mâncarea? Un om poate supravieţui fără mâncare aproximativ o lună, însă fără apă doar o săptămână.

LiveZilla Live Chat Software