Pentru biciclete, nu există oră de vârf!

Pentru biciclete, nu există oră de vârf!

Eco-patrulele de biciclişti Apa Nova s-au aflat joi 28 aprilie, pe străzile capitalei pentru o incursiune în traficul cotidian, înfruntând aglomeraţiile care apar zi de zi încă de la primele ore ale dimineţii.

Pe un traseu ce a cuprins principalele artere ale Bucureştiului, reprezentanţii Apa Nova au invitat şoferii să adopte o atitudine pozitivă şi responsabilă faţă de ceilalaţi participanţi în trafic şi au pregătit câte o surpriză pentru bicicliştii întâlniţi în drumul lor.

Pe tot parcusul acestei zile, eco-patrulele Apa Nova au pregătit şoferilor cadouri aniversare cu mesaje împotriva utilizării excesive a claxonului, iar bicicliştilor întâlniţi pe drum câte o recompensă pentru alegerea ecologică de transport.

Eco-patrulele de biciclişti Apa Nova au oferit şoferilor aflaţi în trafic cadouri aniversare care să îi inspire la un comportament prietenos şi responsabil atunci când se află la volan. Bicicliştii surprinşi în trafic de către reprezentanţii Apa Nova au fost de asemenea răsplătiţi pentru alegerea ecologică de transport şi sprijiniţi să continue în acest stil.

Bicicliştii Apa Nova au fost prezenţi în trafic de la orele 9:00 până la 18:00 pe următorul traseu: Casa Presei - Arcul de Triumf - Piaţa Charles des Gaulles - Piaţa Victoriei - Piaţa Romana - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Parcul Tineretului.

"În luna aprilie, odată cu venirea căldurii, dorim să încurajăm cât mai mulţi bucureşteni să opteze pentru o variantă ecologică în privinţa transportului - bicicleta, un mijloc care ne permite în acelaşi timp să ne bucurăm mai mult de vremea bună şi locurile frumoase din oraş. Totodată, avem şi câteva mesaje simpatice adresate şoferilor pentru a renunţa la utilizarea exagerată a claxonului şi a încerca mersul pe bicicletă, « cea mai tare decapotabilă »" a declarat dl. Bruno Roche, Director General Apa Nova.

Acţiunea Apa Nova îşi propune determinarea unui număr cât mai mare de şoferi să adopte o atitudine pozitivă în trafic prin reducerea utilizării excesive a claxonul în trafic, folosirea unui carton de bord cu datele lor de contact în caz că au parcat pe locul altcuiva, dar şi prin schimbarea autovehiculului cu o bicicletă atunci când vremea bună permite.

"Am pregătit acestă acţiune dedicată traficului din Bucureşti în luna aprilie pentru a le arăta şoferilor că pot alege o variantă ecologică şi mult mai sănătoasă de transport: bicicleta. Eco-patrulele noastre premiază astăzi bicicliştii întâlniţi pe drum cu câte o pelerină de ploaie şi încurajează şoferii să încerce şi o pedalare de primăvară, precum şi adoptarea unei atitudini responsabile şi pozitive atunci când se grăbesc sau parchează." a declarat dl. Bruno Roche, Director General Apa Nova.

Această acţiune se înscrie în categoria evenimentelor aniversare, organizate în fiecare lună de către Apa Nova pentru a marca intrarea în cel de-al zecelea an de activitate în Bucureşti. Campania aniversară "Tu faci Bucureştiul!" reprezintă pentru companie ocazia de a sărbatori oraşul împreună cu locuitorii săi şi, totodată, de a promova un stil de viaţă responsabil faţă de capitală.

  • ştiaţi că...
  • Puteţi verifica dacă aveţi pierderi ascunse, verificând contorul seara înainte de culcare şi dimineaţa la trezire: dacă sesizaţi o diferenţă de consum, înseamnă că există o pierdere ascunsă pe reţeaua de apă.

LiveZilla Live Chat Software