Buchete de artă în Grădina Botanică

Buchete de artă în Grădina Botanică

Fie că este vorba de locul unde ţi-ai dat o primă întâlnire sau obişnuiai să chiuleşti de la cursurile din Complexul Leu, mai toţi avem amintiri speciale legate de Grădina Botanică din Bucureşti.


A venit timpul să ţi le reaminteşti! Astfel, Apa Nova Bucureşti a invitat bucureştenii în Grădina Botanică "Dimitrie Brandza" pentru a redescoperi unul dintre cele mai frumoase locuri din capitală.

Apa Nova a pregătit tuturor celor care s-au plimbat în ziua de 13 mai 2010 Grădina Botanică, un program special cu ajutorul copiilor talentaţi la dans şi muzică. Astfel, între 11:00 - 14:00, elevi de la şcolile şi liceele de artă, precum şi studenţi din Bucureşti, au oferit celor prezenţi o serie de momente inedite, intitulate "Buchete de artă în Grădina Botanică". Zonele de desfăşurare a acestor activităţi au fost: în faţa serelor de expoziţii, în jurul lacului şi în Rozariumul din Grădina Botanică. Pentru intervenţia lor, copiii au primit mini-seturi de grădinărit ca să poată avea grijă cât mai bine de propriile lor plante şi flori.

Grădina Botanică este un loc deosebit în Bucureşti, plin de verdeaţă, în care te poţi bucura de liniştea şi frumuseţea naturii. De aceea, odată cu venirea sezonului cald, încurajăm bucureştenii să viziteze acest loc care oferă o selecţie de peste 5.000 de specii de plante şi un spaţiu verde benefic pentru oraş. Dorim să marcăm acest îndemn cât mai special, alături de grupuri de copii talentaţi din Bucureşti care au ales să se implice într-un mod propriu în promovarea Grădinii Botanice printr-o exprimare artistică.


Această acţiune este parte a campaniei "Tu faci Bucureştiul!" lansată de către Apa Nova Bucureşti la începutul anului 2010 pentru a sărbători cel de-al zecelea an de activitate în capitală într-un mod cât mai interactiv cu bucureştenii. Prin această campanie aniversară, Apa Nova invită locuitorii să redescopere zone şi activităţi de petrecere a timpului liber specifice oraşului.

  • ştiaţi că...
  • Gravitatea fenomenului de deshidratare variază cu vârsta şi deshidratarea poate avea repercusiuni asupra sănătăţii: scăderea tensiunii, tulburări neurologice, alterarea rapidă a stării generale?

LiveZilla Live Chat Software