31.05.2019-Comunicat de presă - Remediere avarie pe str. Vatra Luminoasă

Ca urmare a evenimentelor pluviale intense și repetate din ultima perioadă, în data de 30.05.2019, echipele operaționale Apa Nova București au constatat o avarie - pe colectorul de canalizare, cu o vechime de aproape 90 de ani, amplasat la o adâncime de aproximativ 6 metri - pe str. Vatra Luminoasă numărul 31, sector 2. Incidentul a generat o surpare a carosabilului.
În regim de urgență, echipele operaționale Apa Nova București au realizat verificări și evaluări amănunțite, asigurând zona afectată pentru ca traficul rutier să se poată desfășura în condiții de siguranță, începând imediat lucrările pentru remedierea avariei.
Până la finalizarea acțiunilor de remediere Apa Nova București a solicitat Poliției Rutiere și Administrației Străzilor restricționarea circulației rutiere, traficul fiind închis pe strada Vatra Luminoasă, de la intersecția cu strada Gheorghe Manu, până la intersecția cu strada Măgura Vulturului, în sensul către Șoseaua Mihai Bravu.
Apa Nova București va depune toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.
Compania își cere scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele Apa Nova București depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei lucrări.
31.05.2019
  • ştiaţi că...
  • La orice vârstă, apa este esenţială pentru buna funcţionare a corpului uman?

LiveZilla Live Chat Software