30.01.2019 - Administratia Nationala Apele Romane nu a facut nicio informare cu privirea la poluarea cu amoniu pe raul Arges

Administratia Nationala Apele Romane, autoritatea care asigura la nivel national administrarea apelor de suprafata si care furnizeaza apa bruta pentru tratarea in scopul potabilizarii pentru Apa Nova, nu a facut nicio informare cu privirea la poluarea cu amoniu pe raul Arges. Din preocuparea continua a companiei pentru calitatea serviciilor oferite, Apa Nova a informat cu o zi inainte, proactiv, administratia Apele Romane in legatura cu aceasta situatie.

In mod simultan, producatorul si furnizorul de apa potabila pentru municipiul Bucuresti a monitorizat continuu parametrii de calitate a apei potabile si a intreprins toate masurile tehnice necesare pentru a mentine in limite parametrii apei potabile.

  • ştiaţi că...
  • Puteţi verifica dacă aveţi pierderi ascunse, verificând contorul seara înainte de culcare şi dimineaţa la trezire: dacă sesizaţi o diferenţă de consum, înseamnă că există o pierdere ascunsă pe reţeaua de apă.

LiveZilla Live Chat Software