Lucrare ANB pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare în zona Grădinii Botanice

Compania Apa Nova București operează încă din 26.08.2018, orele 22:00, o amplă si complexă lucrare pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în zona Grădinii Botanice.
Echipele au intervenit în regim de urgentă asupra țevii afectate, rețeaua aferentă acestei zone fiind pusă în funcțiune în anul 1948, acum mai bine de 70 de ani. Locuitorii din zonă nu sunt afectați de lucrările aflate în desfășurare, alimentarea cu apă potabilă menținându-se permanent. Însă, pe durata intervenției, pot sa apară in zona delimitata de perimetrul străzilor Splaiului Independentei, Calea Victoriei pana la bd. Elisabeta, bd. Elisabeta, bd. Ion C Brătianu, bd. Unirii, bd. Libertății, str. B.P. Hașdeu, str. Izvor, str. Dr. Lister, str. Dr. Romniceanu, str. Dr. Rainer, str. Dr. Bagdasar Dumitru, str. Dr. Nicolae Paulescu, str. Ana Davila, b-dul Dr. Ghe. Marinescu, Sos. Cotroceni modificări ușoare ale colorației apei.
Echipele ANB lucrează dedicat pentru rezolvarea rapidă a lucrării. Pentru eliminarea neplăcerilor provocate de eventuale modificări de colorație a apei, Apa Nova București va realiza spălări ale rețelei in zonele ce pot fi afectate.
Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție si reparație la finalul zilei de mâine, 28.08.2018.
Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.

Din 2000, Apa Nova (parte a Grupului Veolia) și-a asumat responsabilitatea gestionării resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice din Municipiului București. În cei 18 ani, sistemul de alimentare cu apă și de canalizare a fost reabilitat, modernizat și dezvoltat conform celor mai bune practici industriale în domeniu, realizări care se traduc prin investiții care depășesc 458 de milioane de euro până în prezent.


  • ştiaţi că...
  • Tenul va fi mai proaspăt şi luminos dacă beţi suficientă apă?

LiveZilla Live Chat Software