28.02.2018 - Lucrare ANB de remediere a unei avarii la conducta de apă în aliniamentul străzii Alexandru Moruzzi Voievod

În seara zilei de 28.02.2018 Apa Nova Bucuresti desfășoară o lucrare de remediere a unei avarii, apărute la o conductă de apă, în aliniamentul strazii Alexandru Moruzzi Voievod din sectorul 3, București. În prezent s-a oprit apa pe conducta avariată și au fost efectuate manevre tehnice de realimentare a zonei prin intermediul altor conducte. Nu sunt consumatori afectați de lipsa apei.

Pentru efectuarea lucrărilor a fost necesară blocarea părții carosabile în zona respectivă, însă fiind vorba despre o stradă riverană, acest lucru nu a influențat circulației RATB.

Lucrările se fac în regim de urgență maximă urmând ca circulația să reintre în normal imediat ce situația se remediază. Echipele operaționale ale Apa Nova București lucrează dedicat până la finalizarea lucrarii.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor


28.02.2018
  • ştiaţi că...
  • Alimentele cele mai bogate în apă (în medie 80%) sunt legumele proaspete, fructele, albuşul de ou, laptele şi brânza proaspătă? Alimentele cu conţinut foarte scăzut în apă sunt cerealele (paste, orez), făina (pâine) şi legumele deshidratate.

LiveZilla Live Chat Software