16.02.2018 - Lucrare ANB de remediere a canalul colector în aliniamentul străzii Luterane

În perioada 16.02.2018-19.02.2018 Apa Nova Bucuresti desfășoară o lucrare de remediere a canalul colector în aliniamentul strazii Luterane, între strada Ştirbei Vodă, şi strada Henri M. Berthelot, pentru preintimpinarea unei posibile avarii ce ar putea conduce la afectarea circulatiei pe termen lung.

Datorită complexității lucrărilor ANB a fost necesară blocarea părții carosabile în zona respectivă ceea ce a dus la oprirea circulației RATB.

De aceea pentru a minimiza impactul asupra circulației cetățenilor, s-a luat decizia de a efectua această lucrare pe durata weekendului.

Lucrările cu săpătură se fac în regim de urgență maximă de astăzi, 16.02.2018 până luni, 19.02.2018, ora 05:00, când circulația RATB va intra în normal. Restul lucrărilor se vor efectua pe interior fără afectarea circulației. Echipele operationale ale Apa Nova București lucrează dedicate până la finalizarea lucrării.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.

16.02.2018
  • ştiaţi că...
  • Puteţi verifica dacă aveţi pierderi ascunse, verificând contorul seara înainte de culcare şi dimineaţa la trezire: dacă sesizaţi o diferenţă de consum, înseamnă că există o pierdere ascunsă pe reţeaua de apă.

LiveZilla Live Chat Software