12.07.2018 - interventie a echipelor Apa Nova Bucuresti pentru remedierea efectelor produse de o cadere de tensiune

Stimati clienti,

Astazi 12.07.2018​,​ in intervalele 15:07 - 15:24 , respectiv 15:41 -15:50 statia de pompare de prima treapta Nord, care alimenteaza consumatorii din sectorul 2, sectorul 3 si partial din sectorul 1, s-au produs intreruperi totale a alimentarii cu energie electrica. Intreruperile au fost provocate de incidente la echipamentele de inalta tensiune ale statiei de transformare Pipera. Incidentul afecteaza, prin lipsa debitului necesar si statiile de repompare si hidrofor din sectorul 2 si sectorul 3, care asigura presiunea la etajele superioare ale cladirilor.

​Din cauza acestor caderi​​ de tensiune s-au produs schimbari de sens de curgere ale apei in reteaua de distributie si este posibil sa apara mo​di​ficari de coloratie ale apei in sectoarele 2, 3 si partial 1 (intre cal. Floreasca si sos. Buc-Ploiesti).

Apa Nova Bucuresti face toate eforturile pentru punerea in functiune, in cel mai sucurt timp, a statiei Nord, in vederea asigurarii presiunii de serviciu satisfacatoare in reteaua de distributie pe durata opririi statiei de pompare Nord, prin cresterea parametrilor de functionare de la celelalte statii de pompare. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca la etajele superioare ale imobilelor (mai sus de etajul 5) presiunea alimentarii cu apa sa fie mai redusa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat independent de vointa Apa Nova Bucuresti si va asiguram ca se depun toate eforturile pentru minimizarea efectelor acestor caderi repetate de tensiune

Echipa Apa Nova Bucuresti
  • ştiaţi că...
  • Pentru a fi în formă zilnic, trebuie să beţi între 6 şi 9 pahare de apă?

LiveZilla Live Chat Software