10.03.2018 - Lucrare ANB pentru remedierea unei avarii la la rețelele de apă și canalizare din aliniamentul străzii Basarabia

Compania Apa Nova desfășoară în cursul zilei de 10.03.2018 o lucrare complexă de remediere a rețelei de apă și canalizare din aliniamentul străzii Basarabia din sectorul 2, București.

Echipele operaționale ale Apa Nova București au intervenit rapid pentru reparații încă de la ora 24:00, în prezența reprezentanților RATB, descoperind infiltrații puternice de apă care au angrenat pământul în rețeaua de canalizare. Totodată, infiltrațiile au condus la producerea unei caverne sub șina de rularea a tramvaiului, în sensul de mers spre Bulevardul Chișinău.

În prezent, avaria de apă este izolată. Pentru soluționarea eficientă a reparațiilor în zona rețelei de apă și canalizare este necesară eliberarea șinelor de tramvai. Reluarea circulației tramvaielor este estimată pentru ora 13:00, dar lucrările de intervenție vor fi finalizate în jurul orelor 17:00.

Intervenția este realizată în regim de urgență. Echipele ANB lucrează dedicat pentru finalizarea rapidă a lucrărilor astfel încât și alimentarea cu apă să fie reluată în timp util: estimată pentru orele 17:00.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.

 

10.03.2018

  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software