02.04.2018 - Lucrare ANB pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare în aliniamentul Căii Călărași

Compania Apa Nova desfășoară de pe 03.04.2018, începand cu ora 06:00, până pe 05.04.2018, ora 03:00, lucrări de remediere a unei avarii la reţeaua de canalizare în aliniamentul Căii Călărași, intersecție cu Strada Fetițelor, sector 1, București.

Intervenția Apa Nova București vine ca urmare a acțiunilor de verificare preventivă a rețelei de canalizare din zona Căii Călărași care au evidențiat deficiențe de funcționare pe Strada Fetițelor, rețeaua aferentă acestei străzi fiind construită în anual 1912.

În soluționarea avariei, Apa Nova București colaborează cu RATB pentru a elibera amplasamentul prin ridicarea liniilor de tramvai (pe sensul de mers dintre Bulevardul Unirii spre Bulevardul Mihai Bravu) și a reface legăturile în canalul colector, cu scopul de a preîntâmpina viitoare defecte.

Lucrarea este semnalizată și se realizează în regim de urgență, strada nu este închisă, dar circulația se desfășoară pe un singur sens.

Echipele ANB vor lucra dedicat până la finalizarea lucrărilor, astfel ca circulația să reintre în normal într-un interval scurt de timp.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.


  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software