23 mai 2015 - Lucrările de reparații din zona Splaiul Independenței - Podul Izvor au fost finalizate, iar amplasamentul a fost predat către Euroconstruct S.A.

Apa Nova București împreună cu antreprenorul Dimar S.A. au finalizat, în cursul serii trecute, lucrările de reparații la canalul colector de pe Splaiul Independenței, zona Podului Izvor, lucrări determinate de avaria care a avut loc în data de 19 mai 2015.

Conform indicațiilor Administrației Străzilor, începând cu ora 07.30, amplasamentul este  predat, de către Apa Nova București, societății deținătoare a contractului de întreținere a carosabilului, Euroconstruct S.A..

Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi riveranilor şi mulţumeşte pentru sprijin Brigăzii de Poliție Rutieră și Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Biroul de presă.

  • ştiaţi că...
  • Alimentele cele mai bogate în apă (în medie 80%) sunt legumele proaspete, fructele, albuşul de ou, laptele şi brânza proaspătă? Alimentele cu conţinut foarte scăzut în apă sunt cerealele (paste, orez), făina (pâine) şi legumele deshidratate.

LiveZilla Live Chat Software