20 mai 2015 - Avarie canal colector pe Splaiul Independenței

În după amiaza zilei de marți, 19 mai 2015, în zona Splaiul Independenței, în dreptul Podului Izvor, s-a prăbușit canalul colector, de sub carosabil. În urma prăbușirii nu s-a înregistrat niciun accident.

Apa Nova București a intervenit imediat cu echipe specializate și a demarat reparațiile pentru remedierea avariei.

Apa Nova București a solicitat și a primit sprijinul Poliției Rutiere pentru întreruperea circulației în zona avariată, pentru a preîntâmpina eventuale incidente și pentru a putea interveni în condiții optime, fără a pune în pericol viaţa cetăţenilor. Menţionăm că adâncimea lucrării de intervenţie este de peste 4m.

Pe parcursul lucrărilor, care se estimează a se finaliza la sfărşitul săptămânii dacă nu intervin alţi factori necunoscuţi încă, circulația va fi deviată de pe Splaiul Independenței astfel: Splaiul Independenței - Strada  Gutenberg - Strada Silfidelor – Bulevardul Regina Elisabeta și Splaiul Independenței - Strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta.

Consumatorii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi.

Reprezentanţii Apa Nova Bucureşti sunt permanent la dispoziţia consumatorilor pentru informaţii suplimentare, prin apelarea numărului unic de urgenţă 021.207.77.77.

Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi riveranilor şi mulţumeşte pentru sprijin Poliției Rutiere și Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Biroul de presă.

  • ştiaţi că...
  • Pentru a fi în formă zilnic, trebuie să beţi între 6 şi 9 pahare de apă?

LiveZilla Live Chat Software