08 mai 2015 - În perioada 11-12 mai se închide o porţiune din circulaţia tramvaielor pe Bulevardul Dinicu Golescu

Apa Nova Bucureşti este obligată să întrerupă parţial circulaţia tramvaielor timp de 24 de ore, începând de luni, 11.05.2015, până marti, 12.05.2015, în intervalul orar 24:00 - 24:00, pe Bulevardul Dinicu Golescu, sector 1, pentru continuarea lucrãrilor legate de înlocuirea urgentã a unui tronson prăbuşit de colector de canalizare (B50/75 CM).


Lucrările se vor efectua în carosabil, pe Bulevardul Dinicu Golescu nr. 27 - 29, sensul de mers Gara de Nord -Str. Mircea Vulcănescu. Traficul rutier pe acest sens se va desfăşura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcănescu cãtre Gara de Nord, în timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcănescu către Gara de Nord, acesta se va desfăşura exclusiv pe banda 1.


În perioada lucrărilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu, ca alternativă la transportul în comun cu tramvaiul, va fi disponibilă o linie navetă de autobuze.


Consumatorii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal.


Reprezentanţii Apa Nova Bucureşti sunt permanent la dispoziţia consumatorilor pentru informaţii suplimentare, prin apelarea numărului unic de urgenţă 021.207.77.77.


Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi mulţumeşte din nou pentru sprijin Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Biroul de presă.

  • ştiaţi că...
  • Apa joacă un rol esenţial în creşterea copilului? Oasele au nevoie de calciul din apă, pentru a se dezvolta. Dintre toate sursele alimentare, calciul conţinut de apă este cel mai uşor asimilabil de către organism.

LiveZilla Live Chat Software